Visegrád 4 Országúti Kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

V4 Kerékpárverseny 2017

Lengyel győzelem Pannonhalmán – EREDMÉNYLISTA

Budapest és Pannonhalma között 173,7 kilométer várta a Visegrád 4 Kerékpárverseny – UCI 1.2 résztvevőit. Az utolsó métereken ketten harcoltak a győzelemért, amit végül a lengyel Kamil Zieliński szerzett meg. A legjobb magyar kerekes Filutás Viktor lett, aki a 28. helyen ért célba.

V4 Kerékpárverseny (Fotó: Juhász Gábor)

Visegrád 4 Kerékpárverseny 2017 – Online bejelentkezés

Honlapunkon folyamatosan beszámolunk néhány szóban a verseny eseményeiről, pillanatnyi állásáról, időnként egy-egy fotóval illusztrálva a történéseket. Kövesse nálunk figyelemmel Magyarország legrangosabb egynapos országúti kerékpárversenyét!

V4 Kerékpárverseny (Fotó: Vanik Zoltán)

Szombaton rajtol a Visegrád 4 Kerékpárverseny – ITINER + RAJTLISTA + GPS FÁJLOK

Április 22-én, déli 12 órakor rajtol a V4 Kerékpárverseny a WestEnd City Centermél Bodrogi László és Nico Mattan jelenlétében. A V4-WestEnd Tekerem egész nap várja az érdeklődőket rengeteg programmal, Pannonhalmán pedig az amatőrök versenyezhetnek a III. Pannonhalma Prológon.

Fisher Klímatechnika

Értékes nyeremények a Fisher Klímától!

A Fisher Klíma, a 2017-es V4 Kerékpárverseny-sorozat magyar versenyének főtámogatója exkluzív ajándékokkal kedveskedik az április 22-i, szombati verseny nézőinek, illetve a rendezvénysorozat amatőr indulóinak.

TomTom Bandit Action Cam

Magyarországon országúti viadalon hivatalosan először: akciókamerák a profik és az amatőrök versenyén!

A V4 Kerékpárversenyen kettő, a III. Pannonhalma Prológon pedig egy TomTom Bandit Action Cam rögzíti majd szó szerint testközelből az eseményeket április 22-én. A kiváló akciókamerákat a TomTom Sports biztosítja a versenyekre.

V4 Kerékpárverseny (Fotó: Vanik Zoltán)

Közérdekű közlemény: Ideiglenes forgalmi korlátozások a V4 Kerékpárverseny útvonalán

2017. április 22-én, szombaton Budapest belterületén, valamint a főváros és Pannonhalma között, a verseny útvonalán ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a gépjárművezetők.

Bodrogi László

Bodrogi László: fontos, hogy minél több nemzetközi verseny legyen Magyarországon

Ahogy 2016-ban, úgy idén is két kerékpáros legenda jelenlétében rajtol és ér célba a Visegrád 4 Kerékpárverseny magyarországi szakaszának mezőnye. Nico Mattan másodszor teszi tiszteletét hazánk egyetlen UCI 1.2-es versenyén, míg Bodrogi László hosszú idő után lesz ismét látható itthon kerékpáros eseményen.

Veritas Gold ásványvíz

A versenyzőket Veritas Gold ásványvíz frissíti a 2017-es V4 kerékpáros-sorozat magyar versenyén

173,7 km vár a Visegrád 4 Kerékpárverseny magyar szakaszának mezőnyére 2017. április 22-én, szombaton. A Budapesten rajtoló mintegy 160 versenyzőt az Aquarius-Aqua Kft. által forgalmazott, prémium kategóriás ásványvíz frissíti majd.

V4 Kerékpárverseny sajtótájékoztató 2017 (Fotó: Vanik Zoltán)

Sajtótájékoztató: április 22-én Budapesten rajtol az 5. V4 Kerékpárverseny + ELŐZETES RAJTLISTA

27 csapat mintegy 160 versenyzője áll rajthoz április 22-én, szombaton a WestEnd City Centernél a Visegrád 4 Kerékpárverseny magyarországi szakaszán, amely idén a sorozat nyitóversenye – hangzott el a viadal sajtótájékoztatóján.

Fisher Klímatechnika

A Fisher Klíma a 2017-es V4 kerékpáros-sorozat magyar versenyének fő támogatója

2017. április 22-én Budapesten rajtol a visegrádi országok közös országúti kerékpárverseny sorozata. A V4 Kerékpárverseny a budapesti WestEnd City Centernél startoló, illetve a Pannonhalmi Bencés Főapátság előtt célba érkező nyitóversenyének fő támogatója a Fisher Klíma.

FRISSÍTÉS: Tervezett áthaladási időpontok 2017 – TÉRKÉP + SZINTRAJZ

A versenyútvonal optimalizálásra került, így 173,7 kilométert tesz meg április 22-én az 5. V4 Kerékpárverseny magyarországi mezőnye Budapest és Pannonhalma között. A versenyzők a WestEnd City Center előtti rajtot követően egyebek mellett Budakeszi, Telki, Zsámbék, Bicske, Zirc és Csesznek után érkeznek meg Pannonhalmára.

Nico Mattan

Nico Mattan: a V4 magyarországi befutója egy kicsit olyan, mintha a Flandriai Körversenyen járnánk

A 2017-es V4 Kerékpárverseny magyarországi szakasza 2017. április 22-én rajtol a Westend City Center főbejárata elől. A versenyzők pontban délben indulnak két kerékpáros legenda, Bodrogi László és Nico Mattan jelenlétében.

V4 Kerékpárverseny (Fotó: Vanik Zoltán)

Visegrád 4 Kerékpárverseny: a maraton, mely versenysorozattá nőtte ki magát

A 2013. évi firenzei kerékpáros világbajnokság helyszínén a négy társszervező szerződésben rögzítette azokat az alapelveket, amelyek mentén az együttműködés azóta is folyamatos és zökkenőmentes.

Bodrogi László

Bodrogi László – Az egyetlen magyar versenyző, aki állhatott a Tour de France dobogóján

Két kerékpáros legenda jelenlétében rajtol és ér célba április 22-én a Visegrád 4 Kerékpárverseny magyarországi szakaszának mezőnye. Nico Mattan másodszor teszi tiszteletét hazánkban, míg Bodrogi László hosszú idő után lesz ismét látható itthon kerékpáros eseményen.

A verseny partnerei és támogatói:
Nemzetközi Visegrádi Alap A Visegrádi Csoport magyar elnöksége 2017/18 Külgazdasági és Külügyminisztérium Fisher Klímatechnika Emberi Erőforrások Minisztériuma Magyar Kerékpáros Szövetség WestEnd City Center
Nissan Arval Magyarország Kft. Magyar Turisztikai Ügynökség Hungarofest Váradi Mentőszolgálat Rock FM Veritas Gold ásványvíz Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Grant Thornton Valuation Kft. GESU NutriDepó Support Bikers Tomtom Sports Bikemag.hu - Kerékpársport portál IfiPress - Ifjúsági magazin és diákportál
RideHard.hu Konuszbikes.hu Vanik Zoltán Fotó Pannonhalma Ibrány Debrecen Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum TT DIGITAL Kft. Demeter Pálinka Manufaktúra
Kulcsár-Fém Kft. Winner-B Kft. KFZS Kft. BENU Kristály Gyógyszertár DV Parking Kft. Nyír-Ktl Kft.
Keresés
Honlapinfó

A Visegrádi Négyek országai (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) által 2013-ban elindított országúti kerékpáros versenysorozat magyarországi versenyeinek hivatalos honlapja.
www.v4kerekparverseny.hu

V4 Kerékpárverseny.hu