Visegrád 4 Országúti Kerékpárverseny - Magyarország legrangosabb egynapos versenye

V4 Kerékpárverseny 2018

Hazai győzelemnek tapsolhatott a nagyérdemű a Visegrád 4 Kerékpárverseny-sorozat Cseh Nagydíján

A cseh Alois Kankovsky sikerével folytatódott a 2018-as Visegrád 4 Kerékpárverseny idei sorozata, ahol a legjobb magyar kerekes a tizenkettedik helyen záró Valter Attila (Pannon Cycling Team) lett. A magyarországi futamra május 12-én kerül sor.

Claudio Chiapucci népszerűsíti az idei legrangosabb magyar egynapost

Idén május 12-én kerül megrendezésre a Visegrádi Csoport közös kerékpáros sorozatának záró versenye Budapest és Pannonhalma között, amelynek díszvendége a Tour de France kétszeres ezüstérmese, az olasz Claudio Chiapucci lesz.

Ők voltak eddig a legjobbak a V4 Kerékpárversenyen

Ahogy a Visegrád 4 Kerépárverseny sorozat minden szakaszán, úgy az első három helyezett mellett hazánkban is díjazásra kerül Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia legjobbja. 2014 és 2017 között tizenhét versenyző állhatott magyarországon dobogóra.

Elrajtolt a 2018-as Visegrád 4 Kerékpárverseny-sorozat, Maciej Paterski győzött a Szlovák Nagydíjon

A lengyel Maciej Paterski győzelmével kezdődött a 2018-as Visegrád 4 Kerékpárverseny-sorozat, melynek magyarországi futamára május 12-én kerül sor.

Külgazdasági és Külügyminisztérium (Fotó: Drienyovszki Tamás)

Fővédnöki köszöntő

A Visegrádi Együttműködés országainak közös országúti kerékpáros sorozata idén a magyar versennyel zárul, mivel hazánk tölti be jelenleg a Visegrádi Csoport elnökségét. A verseny fővédnöke Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere.

V4 Kerékpárverseny 2018 - Sven Calus

A belga főbíró újra Magyarországon

A V4 kerékpáros sorozat idei magyar versenyének UCI bírója a belga Sven Calus lesz, aki korábban már egy alkalommal betöltötte ezt a szerepet a hazai V4-ek történetében. Véleménye szerint a nemzetközi versenysorozatok fontosak a kerékpársport jövőjét illetően.

Visegrádi Napok

Visegrádi Napok – Budapest, 2018. február 7-18.

27 évvel ezelőtt, február 15-én írta alá a Visegrádi Együttműködési egyezményt az akkor még három tagország: Magyarország, Lengyelország, és az azóta kettészakadt Csehszlovákia. Ezt a történelmi pillanatot – a V4 születésnapját – ünneplik a Visegrádi Napok.

V4 Kerékpárverseny 2018

Ötéves a Visegrád 4 Kerékpárverseny – Az idei sorozat Magyarországon zárul

Öt évvel ezelőtt, 2013. május 17-én Budapestről rajtolt el először a Visegrádi Csoport országainak közös kerékpáros viadala, a V4 Kerékpárverseny, így idén immár hatodik alkalommal vág neki a mezőny, hogy teljesítse a négy ország egy-egy UCI 1.2 ME besorolású egynaposát. A magyar versenyre május 12-én kerül sor.

A verseny partnerei és támogatói:
Nemzetközi Visegrádi Alap A Visegrádi Csoport magyar elnöksége 2017/18 Külgazdasági és Külügyminisztérium Fisher Klímatechnika Emberi Erőforrások Minisztériuma Magyar Kerékpáros Szövetség WestEnd City Center
Nissan Arval Magyarország Kft. Magyar Turisztikai Ügynökség Hungarofest Váradi Mentőszolgálat Rock FM Veritas Gold ásványvíz Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Grant Thornton Valuation Kft. GESU NutriDepó Support Bikers Tomtom Sports Bikemag.hu - Kerékpársport portál IfiPress - Ifjúsági magazin és diákportál
RideHard.hu Vanik Zoltán Fotó Pannonhalma Ibrány
Keresés
Honlapinfó

A Visegrádi Négyek országai (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) által 2013-ban elindított országúti kerékpáros versenysorozat magyarországi versenyeinek hivatalos honlapja.
www.v4kerekparverseny.hu

V4 Kerékpárverseny.hu