Visegrád 4 Országúti Kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Magyarországon országúti viadalon hivatalosan először: akciókamerák a profik és az amatőrök versenyén!

A V4 Kerékpárversenyen kettő, a III. Pannonhalma Prológon pedig egy TomTom Bandit Action Cam rögzíti majd szó szerint testközelből az eseményeket április 22-én. A kiváló akciókamerákat a TomTom Sports biztosítja a versenyekre.

TomTom Bandit Action Cam

Az extrém sportok világában már egy jó ideje hódítanak a kisméretű, professzionális sportkamerák, hazánkban hivatalos országúti kerékpáros viadalon azonban a Visegrád 4 Kerékpárversenyen és a III. Pannonhalma Prológon kerülnek először hivatalosan alkalmazásra a TomTom Sports jóvoltából.

Hirdetés▾
Fisher Klímatechnika

A TomTom Bandit Action Cam egy kiváló sportkamera, kiemelkedő képminőséggel, érdekes és hasznos üzemmódokkal és laikusok számára jól használható videoszerkesztő funkciókkal. A TomTom Bandit Action Cam beépített GPS-vevőt és mozgásérzékelő szenzorokat kapott, így a rögzített felvételekhez hozzáadja a sebesség, a G-erő, a gyorsulás/lassulás, forgás és függőleges sebesség értékeket.

A felvételek elkészülte után az Android 4.4 vagy frissebb és iOS7, vagy frissebb oprendszert futtató okostelefonokra elérhető TomTom Bandit appon keresztül azonnal vissza is nézhető az elkészült videó, és egy kézrázással el is készíthető a legizgalmasabb pillanatokból összeállított videót. Az okostelefon a TomTom Bandit Action Cam saját wifi-hálózatán keresztül kommunikál a kamerával, kellemes gyorsasággal, azonnali élőképet is produkálva.

Az automatikus videóvágás előtt megadható, hogy melyik rögzített értéktípusok alapján válogassa össze az app a kisfilmet, majd néhány másodperc alatt elkészül a videó, ami aztán lementhető és megosztható. Az appon keresztül egyébként irányítható is a rögzítés, és a felvételi módok között is lehet váltani – írja mindezt a Mozgásvilág.hu oldal, amely tesztelte a sportkamerát. A teljes teszt ide kattintva olvasható.

   
A verseny partnerei és támogatói:
Nemzetközi Visegrádi Alap A Visegrádi Csoport magyar elnöksége 2017/18 Külgazdasági és Külügyminisztérium Fisher Klímatechnika Emberi Erőforrások Minisztériuma Magyar Kerékpáros Szövetség WestEnd City Center
Nissan Arval Magyarország Kft. Magyar Turisztikai Ügynökség Hungarofest Váradi Mentőszolgálat Rock FM Veritas Gold ásványvíz Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Grant Thornton Valuation Kft. GESU NutriDepó Support Bikers Tomtom Sports Bikemag.hu - Kerékpársport portál IfiPress - Ifjúsági magazin és diákportál
RideHard.hu Konuszbikes.hu Vanik Zoltán Fotó Pannonhalma Ibrány Debrecen Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum TT DIGITAL Kft. Demeter Pálinka Manufaktúra
Kulcsár-Fém Kft. Winner-B Kft. KFZS Kft. BENU Kristály Gyógyszertár DV Parking Kft. Nyír-Ktl Kft.
Keresés
Honlapinfó

A Visegrádi Négyek országai (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) által 2013-ban elindított országúti kerékpáros versenysorozat magyarországi versenyeinek hivatalos honlapja.
www.v4kerekparverseny.hu

V4 Kerékpárverseny.hu