V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

100 nap van hátra az idei Visegrád 4 Kerékpárverseny rajtjáig

A Visegrádi Csoport közös országúti versenysorozatának első állomása lesz idén a magyarországi viadal, amelynek mezőnye a 2019-es kiíráshoz hasonlóan ezúttal is Budapesten, a Carl Lutz rakparton rajtol, majd immáron lassan hagyományosan Pannonhalmán ér célba.

Megjelent: 2021. április 1., csütörtök
Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

A 2020-as évben a koronavírus-járvány okozta bizonytalanság és az azzal összefüggő körülmények valamint a későbbi szigorítások eshetősége nem tette lehetővé a Visegrád 4 Kerékpárverseny megrendezését.

Ezzel szemben idén gőzerővel készülnek a szervezők, a cél, hogy a mindennapjainkat megnehezítő COVID-helyzet ellenére is egy egészségügyi szempontból biztonságos és magas sportértéket képviselő viadalt lehessen tető alá hozni.

„Már hónapok óta dolgozunk azon, hogy idén megrendezhető legyen a Visegrád 4 Kerékpárverseny. A kollégáinkkal igyekeztünk egy olyan egészségügyi protokollt kidolgozni, ami biztonságot kölcsönöz a viadalon résztvevő kerékpárosok, stábtagok és szervezők részére. 100 napunk van még a rajtig, ami bizonyos megközelítésből nagyon sok, egy másik oldalról nézve viszont ez az idő innentől már nagyon hamar elrepül” – mondta Törzsök Zsolt főszervező.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók