V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

A V4 Kerékpárverseny egy későbbi időpontban kerül megrendezésre

A koronavírus-járvány, illetve a terjedésének megakadályozását célzó magyarországi és európai intézkedések miatt, valamint elsődlegesen a nézők, a versenyzők és minden résztvevő egészségének megóvása érdekében a magyarországi verseny április 18-án nem kerül megrendezésre.

Megjelent: 2020. március 14., szombat
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
V4 Kerékpárverseny

A Visegrád 4 Kerékpárverseny magyarországi szakaszait szervező Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület (MER SE) ezúton hivatalosan bejelenti, hogy a V4 Kerékpárverseny április 18-ra meghirdetett Budapest-Pannonhalma közötti UCI 1.2 kategóriájú országúti kerékpárversenyét egy későbbi időpontra halasztja.

Ahogy az közismert, a koronavírus-járvány Európát, köztük Magyarországot is elérte. A MER SE számára a versenyzők, a csapattal utazó kísérők, a nézők, valamint a verseny megrendezésében részt vevők egészsége a legfontosabb, ezért döntött úgy, hogy a versenyt egy későbbi időpontban rendezi meg.

A szervező – folyamatosan és maradéktalanul betartva a Magyarország Kormánya által hirdetett veszélyhelyzet és rendkívül jogrend rendeleteit – keresi a verseny új időpontját, amelyről a későbbiekben ad majd tájékoztatást.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók