V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a magyar érdekeltségű külföldi sorok!

Várhatóan huszonnyolc csapat közel 170 versenyzője áll rajthoz július 10-én a Budapest és Pannonhalma közötti 157,3 kilométeres távon, ezúttal is világranglista pontokért küzdve. A nemzetközi mezőny nagy részének feltérképezését követően, most ismerjük meg azon külföldi csapatokat, melyekben magyarok is helyet kapnak.

Megjelent: 2021. július 7., szerda
Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

A magyar bajnok mindig kiemelt figyelmet érdemel, Filutás Viktor pedig 2021-ben véghez vitte azt a bravúrt, hogy megvédte a 2020-ban megszerzett elsőségét. Román-olasz munkaadója, a Giotti Victoria-Savini Due kontinentális sora pedig büszkén tekint hazánk kiválóságára, lehetőséget biztosítva számára a külföldi rangos megmérettetéseken is. Stefano Giuliani csapata Viktor mellett olyan kiváló kerekeseket vonultat fel hazánkban, mint a korábban három Girón is induló olasz Paolo Simion vagy a kolumbiai Kristian Javier Yustre. Nem lenne meglepő, ha közülük valaki odaérne a Top-10-be.

A Giotti Victoria-Savini Due előzetes nevezése: Emil Dima (román), Filutás Viktor (magyar), Adriano Brogi, Emanuele Onesti és Paolo Simion (mindhárman olaszok) valamint Kristian Javier Yustre (kolumbiai).

A 2021-es idénynek ugyan már nem kontinentális csapatként vágott neki, de természetesen nem maradhat ki a V4 Kerékpárverseny mezőnyéből a Intersport-Team Novak sem. A viadalon rajthoz áll Novák Carol Eduárd, Románia ifjúsági és sportminisztere, (Paralimpiai-, Világ- és Európa-bajnok kerékpárversenyző), a sor alapítója, de ott lesz a keretben Orosz Gergő valamint egy az emelkedőkön kifejezetten veszélyes kolumbiai bringás is.

Az Intersport-Team Novak előzetes nevezése: Novák Carol Eduárd (román), Orosz Gergő (magyar), Yegor Dementyev (ukrán), Augustin Del Negro (argentin), Wilmar Molina (kolumbiai) és Evgeny Zotov (orosz).

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: barátaink, a lengyelek!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a cseh kontingens

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: íme a szlovákok!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a sógorok!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: Szlovénia legjobbjai!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: kerekesek Bulgáriából, Kambodzsából és Olaszországból!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: cukorbetegen is a mezőnyben!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: újabb mérföldkő az MKB Cycling Team életében!

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók