V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a sógorok!

Várhatóan huszonkilenc csapat közel 170 versenyzője áll rajthoz július 23-án a Budapest és Pannonhalma közötti 150 kilométeres távon, ezúttal is világranglista pontokért küzdve. A lengyel, a cseh és a szlovák résztvevőket követően most ismerjük meg az osztrák sorokat.

Megjelent: 2022. július 13., szerda
Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

Természetesen nyugati szomszédaink csapatai számára is kiemelt jelentőséggel bírnak a V4 Kerékpárverseny-sorozat futamai, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy évek óta az elsők között – általában elsőként – küldi el nevezését a WSA KTM Graz p/b Leomo kontinentális csapat. Christoph Resl klubjában is találunk ismerős arcokat, hisz Daniel Auer nyerte 2019-ben a V4 Special Series Vásárosnamény és Nyíregyháza közötti penzumát, de Felix Ritzinger sem ismeretlen a hazai szurkolók számára. Ezúttal is erős sorral érkeznek, hisz a levezető, a pályafutása során huszonkilenc háromhetes körversenyt teljesítő, ausztrál Adam Hansen is ott van a rajtlistán.

A WSA KTM Graz előzetes nevezése: Daniel Auer, Alexander Gratzer, Valentin Götzinger, Martin Messner, Felix Ritzinger (mindannyian osztrákok) és Adam Hansen (ausztrál).

Évek óta visszajáró vendég a szintén UCI licenccel bíró Hrinkow Advarics Cycleang sora is, melynek sportigazgatói posztjára az egykori Liquigas profi, szlovén Matej Mugerli került. A hazánkba érkező kerekesek közül a német Timon Loderer a legnagyobb név, de a „családi vállalkozásként” működtetett csapat legfőbb célkitűzése talán egy Top-10-es helyezés megszerzése lehet.

A Team Hrinkow Advarics Cycleang előzetes nevezése: Daniel Eichinger, Michael Konczer, Marvin Hammerschmid (osztrákok), Jonas Rapp, Timon Loderer (németek) és Jaka Primozic (szlovén).

A harmadik osztrák csapat a regionális Arbö Headstart On Fahrrad, amely szintén nem először vesz részt a V4 Kerékpárversenyen. A leginkább a helyi kupasorozatban érdekelt klub – amely egyébként egy kerékpáros alkatrészekkel üzletelő nagykereskedés – is igyekszik minél több környékbeli országba átruccanni, ezzel nemzetközivé varázsolva a versenyprogramját.

Az Arbö Headstart On Fahrrad előzetes nevezése: Paul Hopfgartner, Peter Ochsenhofer, Patrick Grasl, Thomas Tichler, Stinus Kaemple (osztrákok) és Daniel Guld (dán).

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: barátaink, a lengyelek!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a cseh kontingens

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: íme a szlovákok!

Megosztás
Keresés az oldalon
A legközelebbi verseny

A legfrissebb fotók
V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány (Fotó: Vanik Zoltán)

V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány: a verseny képekben

A legfrissebb videó
V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány

V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány: videós összefoglaló

Kövess minket!

Instagram-fiókunk Facebook-oldalunk

Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Škoda Valent Autó
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend