V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Délelőtt 11 órakor startol Budapesten a 7. Visegrád 4 Kerékpárverseny mezőnye – RAJTLISTA

A versenyzők a Carl Lutz rakpartról, a Vogue Étteremhajó elől vágnak neki a 168,7 kilométeres távnak. A verseny idei díszvendége a kétszeres Giro d’Italia-győztes Paolo Savoldelli, akivel Budapesten és Pannonhalmán is találkozni lehet.

Megjelent: 2019. május 11., szombat
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
V4 Kerákpárverseny

A V4 versenysorozat második állomása a magyar szakasz 2019-ben a lengyel verseny után és a szlovák szakasz előtt. Huszonnyolc csapat közel 160 versenyzője áll rajthoz ma délelőtt Budapesten.

A csapatok bemutatkozására a tervek szerint 9 óra 45 perctől kerül sor, ám nemcsak emiatt érdemes kilátogatni időben a rajt helyszínére, hiszen találkozni lehet az olasz Paolo Savoldellivel is, aki elhozta az egyik Giro d’Italia trófeáját is, ami szintén látható lesz mind a rajt, mind pedig a cél helyszínén.

V4 Kerékpárverseny 2019

A V4 serlegek mellett a Giro-trófea

Ami a mezőnyt illeti, minden előzetesen nevezett csapat megérkezett tegnap, több, már rutinosnak számító V4-es versenyzővel. A hazai színeket szép számú versenyző képviseli, akik nagy eséllyel az eddigi legjobb magyar eredményt érhetik el most. Az előrejelzések szerint ebben az időjárás sem fogja akadályozni őket, hiszen csak késő délutánra, estére várható eső a verseny útvonalán.

Ennek ismeretében remélhetőleg idén is szép számú szurkolót láthatunk majd a versenyen, amit oldalunkon online közvetítünk szövegesen, illetve lehetőségeink szerint képekkel kiegészítve.

Letöltés:
Rajtlista

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
V4_logo_2021_22_Primary_HUN_RGB
Nemzetközi Visegrádi Alap
Külgazdasági és Külügyminisztérium
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Magyar Turisztikai Ügynökség
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
Škoda Valent Autó
Pannonhalma
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1