V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Trikók

A versenyen elért eredménytől függően, a szervezők több különversenyben is díjazzák a résztvevőket. Ez utóbbiak a sárga valamint a Visegrádi Csoport országainak trikói lesznek.

Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

Egyéni összetett verseny: sárga trikó

A sárga trikót a viadal végén a verseny győztese húzhatja magára, tehát az a kerékpáros, aki a legkevesebb idő alatt teljesítette a távot. 2019-ben a lengyel Pawel Franczak szerezte meg ezt a trikót.

A Visegrádi Csoport magyar trikója

A fehér alapon kék, Magyarország zászlajával büszkélkedő mezt, az a magyar kerékpáros érdemli ki, aki az egyéni versenyben a legjobb helyen végez. 2019-ben Dina Márton szerezte meg ezt a trikót.

A Visegrádi Csoport cseh trikója

A fehér alapon kék, Csehország zászlajával büszkélkedő mezt, az a cseh kerékpáros érdemli ki, aki az egyéni versenyben a legjobb helyen végez. 2019-ben Martin Boubale szerezte meg ezt a trikót.

A Visegrádi Csoport lengyel trikója

A fehér alapon kék, Lengyelország zászlajával büszkélkedő mezt, az a lengyel kerékpáros érdemli ki, aki az egyéni versenyben a legjobb helyen végez. 2019-ben Pawel Franczak szerezte meg ezt a trikót.

A Visegrádi Csoport szlovák trikója

A fehér alapon kék, Szlovákia zászlajával büszkélkedő mezt, az a szlovák kerékpáros érdemli ki, aki az egyéni versenyben a legjobb helyen végez. 2019-ben Patrik Tybor szerezte meg ezt a trikót

A megkülönböztető trikók viselésének hagyománya természetesen sok minden máshoz hasonlóan a Francia Körversenyhez köthető. Az első Touron még karperecekkel jelölték az összetettben élen álló kerékpárost, majd 1919-ben elsősorban szponzori nyomásra a L’Auto magazin színeit átvéve osztották ki a sárga trikót. Eugéne Christophe ölthette magára először a sárga mezt az 1919-es Tour de France első etapját követően.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend