V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

V4 Kerékpárverseny 2014. május 17. – RAJTLISTA

A Visegrádi Négyek országainak együttműködésében, a négy országot összekötő kerékpárverseny utolsó versenynapjára Magyarországon kerül sor, amelyen kontinentális csapatok, regionális klubok és három nemzeti válogatott versenyzői is rajthoz állnak.

Megjelent: 2014. május 14., szerda
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
V4 Kerékpárverseny

Lengyelország, Csehország és Szlovákia után 2014. május 17-én, szombaton Győr és Visegrád között 152,8 kilométer vár a 2. Visegrád 4 Kerékpárverseny mezőnyére az idei sorozat utolsó versenynapján. A versenyen kontinentális csapatok, regionális klubok és három nemzeti válogatott versenyzői állnak rajthoz.

Magyarországot három sor erősíti, egyetlen kontinentális csapatunk az Utensilnord (Bernárd Bendegúz, Holló Botond, Kenyeres Ábel, Gennaro Maddaluno, Alessandro Mazzi és Rózsa Balázs), a magyar válogatott (Csomor Zoltán, Lovassy Krisztián, Molnár István és Pelikán János) illetőleg a Mugenrace Team Prolog csapata (Hemmert János, Ivanics Gergely, Varga Péter, Hartmann József, Mogyorósi Máté és Kurilla Bence). Rajtuk kívül ott lesz még a mezőnyben az osztrák Amplatz-BMC színeiben Kusztor Péter is.

A hivatalos rajtlista pdf formátumban megtekinthető/letölthető ide kattintva.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók