V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Magyarországon országúti viadalon hivatalosan először: akciókamerák a profik és az amatőrök versenyén!

A V4 Kerékpárversenyen kettő, a III. Pannonhalma Prológon pedig egy TomTom Bandit Action Cam rögzíti majd szó szerint testközelből az eseményeket április 22-én. A kiváló akciókamerákat a TomTom Sports biztosítja a versenyekre.

Megjelent: 2017. április 20., csütörtök
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
TomTom Bandit Action Cam

Az extrém sportok világában már egy jó ideje hódítanak a kisméretű, professzionális sportkamerák, hazánkban hivatalos országúti kerékpáros viadalon azonban a Visegrád 4 Kerékpárversenyen és a III. Pannonhalma Prológon kerülnek először hivatalosan alkalmazásra a TomTom Sports jóvoltából.

A TomTom Bandit Action Cam egy kiváló sportkamera, kiemelkedő képminőséggel, érdekes és hasznos üzemmódokkal és laikusok számára jól használható videoszerkesztő funkciókkal. A TomTom Bandit Action Cam beépített GPS-vevőt és mozgásérzékelő szenzorokat kapott, így a rögzített felvételekhez hozzáadja a sebesség, a G-erő, a gyorsulás/lassulás, forgás és függőleges sebesség értékeket.

A felvételek elkészülte után az Android 4.4 vagy frissebb és iOS7, vagy frissebb oprendszert futtató okostelefonokra elérhető TomTom Bandit appon keresztül azonnal vissza is nézhető az elkészült videó, és egy kézrázással el is készíthető a legizgalmasabb pillanatokból összeállított videót. Az okostelefon a TomTom Bandit Action Cam saját wifi-hálózatán keresztül kommunikál a kamerával, kellemes gyorsasággal, azonnali élőképet is produkálva.

Az automatikus videóvágás előtt megadható, hogy melyik rögzített értéktípusok alapján válogassa össze az app a kisfilmet, majd néhány másodperc alatt elkészül a videó, ami aztán lementhető és megosztható. Az appon keresztül egyébként irányítható is a rögzítés, és a felvételi módok között is lehet váltani – írja mindezt a Mozgásvilág.hu oldal, amely tesztelte a sportkamerát. A teljes teszt ide kattintva olvasható.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend