V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

A cseh Michal Vild győzött a V4 eCup Szlovák Nagydíján

Cseh siker született az első alkalommal útjára indított virtuális Visegrad 4 eCup-sorozat szlovák futamán, melyet a SAC Bělá pod Bezdězem versenyzője, Michal Vild nyert meg. A legjobb magyar Sidló Dániel (DKSI) lett.

Megjelent: 2022. január 26., szerda
Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

Ezúttal is több mint hatszázan, egészen pontosan 682-en neveztek a Visegrad 4 eCup-sorozat aktuális, január 25-i szlovák versenyére, közte természetesen számos magyar kerékpáros is. Az útvonal a 2020-as országúti világbajnokság imolai pályájának egy részét modellezte le, a viadal a cseh székhelyű Rouvy beltéri digitális platform segítségével került megrendezésre, melynek különlegessége, hogy valódi videofelvételeket készítenek az útvonalakról.

A közel harminc kilométeres penzum végén a cseh Michal Vild (SAC Bělá pod Bezdězem) ünnepelhetett, aki 42 perc és 59 másodperc alatt abszolválta a távot, a második a szintén cseh Daniel Turek (Felbermayr Simplon Wels), míg a harmadik honfitársuk Richard Kobr (Roman Kreuziger Cycling Academy) lett. Az első százban két magyar zárt – a legelőkelőbben Sidló Dániel (DKSI), aki a 21. pozíciót szerezte meg, míg Drijver Bertold (Epronex-Hungary Cycling Team) a 39. helyen ért célba.

A hölgyek versenyét ezúttal is a kanadai Stephanie Briggs (ZVP Opto-Réseau) nyerte.

A sorozat február 15-én a lengyel megmérettetéssel folytatódik, a négyfordulós Visegrad 4 eCup magyar futamára március 8-án kerül sor.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend