V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: íme a magyar sorok!

Várhatóan huszonnyolc csapat közel 170 versenyzője áll rajthoz július 10-én a Budapest és Pannonhalma közötti 157,3 kilométeres távon, ezúttal is világranglista pontokért küzdve. A nemzetközi mezőny nagy részének feltérképezését követően most ismerjük meg a magyar sorokat.

Megjelent: 2021. július 9., péntek
Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

A magyar érdekeltségű külföldi csapatokat már korábban bemutattuk, és az MKB Cycling Team alakulatát is megismerhettük, rajtuk kívül még további négy magyar sor vág neki a viadalnak.

Természetesen a magyar nemzeti válogatott is ott lesz a rajtvonalnál: A Gönczy Gergő, Pelikán János, Fejes Gábor, Szöllősi Ferenc, D. Kovács Dávid és Mack Márton alkotta hatossal indulunk a V4 Kerékpárversenyen. Közülük talán Pelikán Jánost kell kiemelni, aki elég jó formában van, kérdés, hogy miként bírja majd a pannonhalmi meredeket. A hazai versenyeket tekintve a legfontosabb egynapos viadal ez a megmérettetés, így érthető módon szeretnénk egy jó eredményt elérni” – mondta a válogatott szövetségi kapitánya, Dér Zsolt.

Legerősebb klubcsapatunk az Epronex-Gesu Bikewear versenyprogramjában is kiemelt helyen szerepel a viadal. A nemrég Bulgáriában kiválóan szereplő Rózsa Balázs köré épülve igyekeznek majd minél jobb teljesítménnyel előrukkolni július 10-én, szombaton. A 2014-es magyar bajnok Rózsa mellett Szatmáry Andrást lehet még kiemelni, akinek feküdhet a helyenként 15 százalékos meredekséggel bíró pannonhalmi emelkedő.

Az Epronex-Gesu Bikewear előzetes nevezése: Rózsa Balázs, Solymosi Márton, Kiss Gergely, Istlstekker Zsolt, Szatmáry András és Nagy Bendegúz.

Ha V4 Kerékpárverseny, akkor Zengő KSE! Az elmúlt évek tekintetében immáron rendszeres résztvevője a Visegrádi Együttműködés magyar futamának Keszericze Zsolt egyesülete, amely idén azzal a Popovics Gergellyel a sorában áll rajthoz, aki a 2015-ös viadalon elnyerte a legjobb magyar kerékpárosnak járó megkülönböztető trikót. A cél ezúttal is a helytállás, ezáltal pedig a hazai kerékpársport előmozdítása.

A Zengő KSE előzetes nevezése: Popovics Gergely, Sasvári Dániel, Horváth Tamás, Balogh András, Püspöki Dániel és Balassa Péter.

A magyar kontingenst a Csömör Regionál teszi teljessé, ahol leginkább a feltörekvő fiatalok kapnak helyet, úgy mint a hegyikerékpáros szakágból jól ismert Sylvester Balázs vagy a sor legfiatalabb tagja, Lepold Sámuel.

A Csömör Regionál előzetes nevezése: Sylvester Balázs, Vock Mátyás, Lepold Sámuel, Árvai Krisztián és Tomka János.

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: barátaink, a lengyelek!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a cseh kontingens

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: íme a szlovákok!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a sógorok!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: Szlovénia legjobbjai!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: kerekesek Bulgáriából, Kambodzsából és Olaszországból!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: cukorbetegen is a mezőnyben!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: újabb mérföldkő az MKB Cycling Team életében!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a magyar érdekeltségű külföldi sorok!

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend