V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: kerekesek Bulgáriából, Kambodzsából és Olaszországból!

Várhatóan huszonnyolc csapat közel 170 versenyzője áll rajthoz július 10-én a Budapest és Pannonhalma közötti 157,3 kilométeres távon, ezúttal is világranglista pontokért küzdve. A lengyel, a cseh, a szlovák, az osztrák és a szlovén résztvevőket követően most ismerjük meg a bolgár, a kambodzsai és az olasz sorokat

Megjelent: 2021. július 6., kedd
Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

Cesare Turchetti olasz dilettanti csapata a Gallina Ecotek Colosio is visszajáró vendég a hazai V4-es futamokon, így a szervezők ezúttal is örömmel igazolták vissza a jelentkezésüket. A csapat hosszú évek óta meghatározó klubja az itáliai versenyrendszernek számos kiemelkedő eredménnyel és szerepléssel, példának okán idén is ott lehettek az utánpótlás Giro d’Italián. A versenyzők közül mindenféleképpen kiemelendő Davide Bauce, aki tavaly nyert szakaszt a Székely Körön, elvitte a hegyi trikót a Bolgár Körversenyen, míg idén a Coppa della Pace egynaposán villogott.

A Gallina Ecotek Colosio előzetes nevezése: Manuel Belloni, Gabriele Porta, Walter Calzoni, Davide Bauce, Alessandro Motta és Andrea Berzi (mindannyian olaszok).

Üde színfoltja az idei eseménynek, hogy az ázsiai kontinensről is üdvözölhetünk egy csapatot a Cambodia Cycling Academy személyében. A francia segítséggel működtetett kontinentális sor célja, hogy előmozdítsa az „Ázsia gyöngyszemeként” számon tartott ország kerékpársportját, ezzel lehetőséget biztosítva arra, hogy a kambodzsai bringások a jövőben kvótát szerezhessenek a világbajnokságra illetve az olimpiai játékokra. A keret legtapasztaltabb nevei a francia Samy Aurignac és a kambodzsai Chantou Kim.

A Cambodia Cycling Academy előzetes nevezése: Samy Aurignac, Pascal Bousquet, Lorenzo Serres (mindhárman franciák), Nama San, Lokraksmey Huot és Chantou Kim (mindhárman kambodzsaiak).

Az idei szezonban a Bolgár Kerékpáros Szövetség úgy döntött, hogy a lehető legtöbb UCI kategóriás versenyen indítja el a válogatottat, ennek eredményeképpen pedig már közel harminc versenynapot abszolvált a nemzeti sor. A csapat kiválóan szerepelt a Kameruni Körversenyen, ahol ráadásul a francia Martigues légiósaként egy szakaszgyőzelem mellett Yordan Andreev az összetett második helyét is megkaparintotta. A korábban Olaszországban is profiskodó Andreev lesz a kapitány a július 10-i magyarországi viadalon.

A bolgár nemzeti válogatott előzetes nevezése: Yordan Andreev, Deniz Ryustemov, Stanislav Grabchev, Tsvetan Ivanov, Borislav Ivanov és Martin Papanov.

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: barátaink, a lengyelek!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a cseh kontingens

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: íme a szlovákok!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a sógorok!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: Szlovénia legjobbjai!

Megosztás
Keresés az oldalon
A legközelebbi verseny

A legfrissebb fotók
V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány (Fotó: Vanik Zoltán)

V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány: a verseny képekben

A legfrissebb videó
V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány

V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány: videós összefoglaló

Kövess minket!

Instagram-fiókunk Facebook-oldalunk

Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Škoda Valent Autó
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend