V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: kerekesek Bulgáriából, Kuvaitból, Németországból és Norvégiából!

Várhatóan huszonnyolc csapat közel 170 versenyzője áll rajthoz július 23-án a Budapest és Pannonhalma közötti 150 kilométeres távon, ezúttal is világranglista pontokért küzdve. A lengyel, a cseh, a szlovák, az osztrák és az olasz résztvevőket követően most ismerjük meg a bolgár, a kuvaiti, a német és a norvég sorokat.

Megjelent: 2022. július 17., vasárnap
Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

Az elmúlt néhány szezonban a Bolgár Kerékpáros Szövetség úgy döntött, hogy a lehető legtöbb UCI kategóriás versenyen indítja el a válogatottat, ennek eredményeképpen pedig már ebben az idényben is számos versenynapot abszolvált a nemzeti sor. A csapat kiválóan szerepelt több kisebb viadalon is. Előzetesen Borislav Ivanov lesz a kapitány a július 23-i magyarországi viadalon.

A bolgár nemzeti válogatott előzetes nevezése: Aleksandrov Yasen, Deniz Rystemov, Konstantin Marinkov, Preslav Balabanov, Borislav Ivanov és Nikolay Genov.

Üde színfoltja az idei eseménynek, hogy az arab világból is üdvözölhetünk egy csapatot a Kuwait Pro Cycling Team személyében. A francia segítséggel működtetett kontinentális sor célja, hogy előmozdítsa az ország kerékpársportját, ezzel lehetőséget biztosítva arra, hogy a kuvaiti bringások a jövőben kvótát szerezhessenek a világbajnokságra illetve az olimpiai játékokra. A keret legtapasztaltabb neve a görög Polychronis Tzortzakis.

A Kuwait Pro Cycling Team előzetes nevezése: Matthew Clements, James Jobber (britek), Charalampos Kastrantas, Polychronis Tzortzakis (görögök), Mehdi Tigrine (belga) és Aliyas Abdul Azim (maláj).

A Santic-Wibatech egy újonnan életre hívott lengyel-német koprodukció Wieslaw Ciasnocha vezetésével. A keretet jelenleg hét német és négy lengyel kerékpáros alkotja, akik közül mindenféleképpen érdemes kiemelni Bartosz Rudykot, aki már nem először áll rajthoz a magyar viadalon valamint Patrick Hallert, aki szintén ért már el jó eredményeket Kelet-Európában.

A Santic-Wibatech előzetes nevezése: Michael Peter, Ludwig Stadler, Patrick Haller, Jonas Sonnleitner (németek), Bartlomiej Proc és Bartosz Rudyk (lengyelek).

Végül, de nem utolsósorban Norvégiából is érkezik egy csapat, mégpedig a Team Region West, amelynek sportigazgatója a magyar Lengyel Tamás. A regionális klub elsődlegesen az utánpótlás nevelésre épít, így a keretében is csupa fiatal tehetség található.

A Team Region West előzetes nevezése: Daniel Arnes Smajkic, Sverre Litlere, Erlend Litlere, Casper Hope és Mads Leander Fredriks (mindannyian norvégok).

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: barátaink, a lengyelek!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a cseh kontingens

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: íme a szlovákok!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a sógorok!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: kerekesek Olaszországból!

Megosztás
Keresés az oldalon
A legközelebbi verseny

A legfrissebb fotók
V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány (Fotó: Vanik Zoltán)

V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány: a verseny képekben

A legfrissebb videó
V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány

V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány: videós összefoglaló

Kövess minket!

Instagram-fiókunk Facebook-oldalunk

Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Škoda Valent Autó
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend