V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: kerekesek Olaszországból!

Várhatóan huszonnyolc csapat közel 170 versenyzője áll rajthoz július 23-án a Budapest és Pannonhalma közötti 150 kilométeres távon, ezúttal is világranglista pontokért küzdve. A lengyel, a cseh, a szlovák és az osztrák résztvevőket követően most ismerjük meg az olasz sorokat.

Megjelent: 2022. július 15., péntek
Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

Három olasz csapat áll rajthoz az idei viadalon, közülük a legnívósabb a kontinentális besorolású Beltrami TSA-Tre Colli, a nevezettek között azzal a Thomas Pesentivel, aki idén nyerte a Giro del Medio Brenta egynaposát és akiért a hírek szerint már több ProTeam is sorban áll. Pesenti mellett Andrea Biancalani is ért már el Europe Tour versenyeken Top-10-es eredményeket. További érdekesség, hogy a csapat egyik sportigazgatója a hazai kerékpársportban jól ismert Stubán Ferenc

A Beltrami TSA-Tre Colli előzetes nevezése: Pietro Aimonetto, Andrea Biancalani, Luca Cibrario, Mattia Gardi, Thomas Pesenti és Andrea Piras (mindannyian olaszok).

Magyar versenyzővel áll rajthoz a viadalon a Metalmont So.l.me. Olmo regionális sora, amelyben a kiváló tempómenő Hrenkó Norbertnek szurkolhatunk. Norbi mellett ígéretes sprinterek alkotják a csapatot, mint például Marco Trevisol vagy Maicol Comin. A trevisói klub szeretne bizonyítani, így egy Top-10-es hely megszerzésében, minimum reménykednek.

A Metalmont So.l.me. Olmo előzetes nevezése: Stefano Baffi, Federico Chiari, Maicol Comin, Samuele La Torre, Marco Trevisol (olaszok) és Hrenkó Norbert (magyar).

Magyar versenyzővel érkezik a Pedale Scaligero Verona is, mégpedig a rendkívül tehetséges, első éves U23-as Lepold Zoltánnal. Persze Zoli mellett Tomasso Bergagnára is érdemes lesz figyelni, aki kiváló eredménysorral rendelkezik, már ami az idei szezont illeti.

A Pedale Scaligero Verona előzetes nevezése: Tommaso Bergagna, Thomas Casaola, Giovanni Gazzola, Matteo Marin, Enrico Spadini (olaszok) és Lepold Zoltán (magyar).

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: barátaink, a lengyelek!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a cseh kontingens

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: íme a szlovákok!

Az idei V4 Kerékpárverseny csapatai: a sógorok!

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend