V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Bodrogi László és Nico Mattan lesznek a V4 magyarországi versenyének idei díszvendégei

Budapesten, a WestEnd City Centernél és Pannonhalmán is találkozhatnak az érdeklődők a két kerékpáros legendával 2017. április 22-én, szombaton az 5. V4 Kerékpárverseny magyarországi futamán, amely ebben az évben a sorozat nyitóversenye.

Megjelent: 2017. március 7., kedd
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
V4 Kerékpárverseny 2017

Ahogy 2016-ban, úgy idén is két kerékpáros legenda jelenlétében rajtol és ér célba a Visegrád 4 Kerékpárverseny magyarországi szakaszának mezőnye. Nico Mattan másodszor teszi tiszteletét hazánk egyetlen UCI 1.2 ME versenyén, míg Bodrogi László hosszú idő után lesz ismét látható itthon kerékpáros eseményen.

Bodrogi László a magyar kerékpársport egyik halhatatlanja. Háromszoros magyar országúti bajnok, négyszer nyerte meg az időfutam-bajnoki címet, nyert Gp Eddy Merckx viadalt, prológot a Párizs-Nizzán és Luxemburgi Körversenyt is. Legnagyobb sikere a 2007-es stuttgarti világbajnoksághoz fűződik, ahol ezüstérmes lett időfutamban. Akkor mindössze a verhetetlen Fabian Cancellara tudott nála jobb időt repeszteni. Többször szerepelt a világ legnagyobb presztízzsel bíró körversenyén, a Tour de France-on is.

Nico Mattan kétszeres belga időfutam-bajnok, aki ugyancsak kétszer nyerte meg a Párizs-Nizza prológját. Fénykorában egynapos specialistaként tartották számon. Profi győzelmei közül legnagyobb sikerét 2005-ben aratta, mikor korábbi harmadik helyét felülmúlva végzett a dobogó legfelső fokán a Gent-Wevelgem belga klasszikus egynapos kerékpárversenyen.

A verseny díszvendégeivel délelőtt a rajtig Budapesten, a WestEnd City Centernél, míg délután Pannonhalmán a befutón, illetve az eredményhirdetésen lehet találkozni.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend