V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Budapesten, a Carl Lutz rakparton rajtol és Pannonhalmán ér célba a 7. Visegrád 4 Kerékpárverseny mezőnye

Május 11-én, szombaton kerül sor idén a 2013-ban elindított kerékpáros sorozat magyarországi versenyére. A mezőny délelőtt 11 órakor rajtol Budapesten, majd 168,7 kilométer megtétele után ér célba Pannonhalmán. Az útvonalról ezúttal is készült 3D-s szimuláció.

Megjelent: 2019. május 2., csütörtök
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
V4 Kerékpárverseny 2019

A V4 Kerékpárverseny immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre, Magyarországon a Külgazdasági és Külügyminisztérium megbízásából idén is a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület szervezésében. A mezőny május 11-én, délelőtt 11 órakor Budapesten, ezúttal a Carl Lutz rakparton, a Vogue Etteremhajó elől rajtol. A versenyzők 168,7 kilométert tesznek majd meg Pannonhalmáig, ahol vár majd rájuk a néhol 15%-os emelkedő, amellyel többször is meg kell küzdeniük, mielőtt célba érnek a Pannonhalmi Főapátság előtti téren.

A versenyzők többek között Telki, Zsámbék, Bicske, Csákvár, Bodajk, Csetény, Zirc és Ravazd érintésével érkeznek majd meg Pannonhalmára, méghozzá az alábbi videón látható útvonalon. A szimulációt Simon Péter készítette.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók