V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Értékes nyeremények a Fisher Klímától!

A Fisher Klíma, a 2017-es V4 Kerékpárverseny-sorozat magyar versenyének főtámogatója exkluzív ajándékokkal kedveskedik az április 22-i, szombati verseny nézőinek, illetve a rendezvénysorozat amatőr indulóinak.

Megjelent: 2017. április 21., péntek
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
Fisher Klímatechnika

Ennek jegyében a Fisher Klíma két ART klímaberendezést ajánl fel: az egyiket a Westend Tekerem Napra kilátogatók közül kapja meg egy szerencsés, míg a másikat a III. Pannonhalma Prológ valamelyik amatőr versenyzője nyerheti el.

A Fisher Art egy olyan designklíma, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza; egyik legfontosabb ismérve a halk működés. A wifi-vezérlésnek köszönhetően az eszközzel telefonon keresztül is lehet kommunikálni, így bárhol, bármikor tetszés szerint állíthatjuk be az otthonunk hőmérsékletét.

A Fisher Klíma kiemelten fontosnak tartja a V4 Kerékpárverseny támogatását, amely egyaránt szimbolizálja a Visegrádi Együttműködés erősségét és az egészségtudatos életmód népszerűsítését. A cég felajánlásaival a környezettudatos technológiák használatát, az életminőség folyamatos javítását, a sportos, egészséges életvitel népszerűsítését, valamint a közösségi együttlétek fontosságát támogatja.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend