V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Értékes nyeremények a Fisher Klímától!

A Fisher Klíma, a 2017-es V4 Kerékpárverseny-sorozat magyar versenyének főtámogatója exkluzív ajándékokkal kedveskedik az április 22-i, szombati verseny nézőinek, illetve a rendezvénysorozat amatőr indulóinak.

Megjelent: 2017. április 21., péntek
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
Fisher Klímatechnika

Ennek jegyében a Fisher Klíma két ART klímaberendezést ajánl fel: az egyiket a Westend Tekerem Napra kilátogatók közül kapja meg egy szerencsés, míg a másikat a III. Pannonhalma Prológ valamelyik amatőr versenyzője nyerheti el.

A Fisher Art egy olyan designklíma, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza; egyik legfontosabb ismérve a halk működés. A wifi-vezérlésnek köszönhetően az eszközzel telefonon keresztül is lehet kommunikálni, így bárhol, bármikor tetszés szerint állíthatjuk be az otthonunk hőmérsékletét.

A Fisher Klíma kiemelten fontosnak tartja a V4 Kerékpárverseny támogatását, amely egyaránt szimbolizálja a Visegrádi Együttműködés erősségét és az egészségtudatos életmód népszerűsítését. A cég felajánlásaival a környezettudatos technológiák használatát, az életminőség folyamatos javítását, a sportos, egészséges életvitel népszerűsítését, valamint a közösségi együttlétek fontosságát támogatja.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók