V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Folytatódik a Visegrad 4 Special Series és megrendezésre kerül hazánk első két női profi versenye is

2018. július 22-én startolt el a Visegrad 4 Special Series első versenye, amely idén két küzdelemmel folytatódik, sőt hazánkban először a hölgyek is rajthoz állhatnak profi versenyen, méghozzá ugyancsak két alkalommal.

Megjelent: 2019. március 12., kedd
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
V4 Kerékpárverseny 2018 (Fotó: Vanik Zoltán)

A V4 kerékpáros sorozat hazai versenyeit szervező Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület 2018-ban indította útjára külön versenysorozatát Visegrad 4 Special Series néven. Az első verseny igazán emlékezetesre sikeredett, hiszen magyar sikerrel, Kusztor Péter győzelmével zárult. 2019-ben a tervek szerint újabb két verseny kerül megrendezésre a sorozaton belül. És ami Magyarországon még nem volt: a női versenyzők is rajthoz állhatnak profi versenyen, rögtön két alkalommal is a 2019-es versenyszezonban.

Az idei magyar V4-es versenyszezon a Visegrád 4 Kerékpárversennyel kezdődik Budapest és Pannonhalma között május 11-én. Rögtön másnap, május 12-én kerül megrendezésre Pannonhalmán a Visegrad 4 Ladies Series első viadala, amely hazánk első olyan női országúti kerékpárversenye, amely 1.2-es besorolással szerepel a nemzetközi szövetség (UCI) versenynaptárában. A másodikra sem kell azonban sokat várni, hiszen július 6-án Zalaegerszegen állnak rajthoz a hölgyek, ugyancsak egy 1.2-es besorolású egynaposon.

A Visegrad 4 Special Series idei első küzdelmére július 20-án kerül sor Vásárosnamény és Nyíregyháza között, majd másnap, július 21-én ugyanezen rajthelyszínről startol a sorozat idei második küzdelme, amelynek célja Ibrány lesz.

A versenyekről további részletek hamarosan megjelennek honlapunkon.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend