V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Forgalmi korlátozások a Visegrád 4 Kerékpárverseny útvonalán

2018. május 12-én, szombaton Budapest belterületén, valamint a verseny útvonalán – a főváros és Pannonhalma között – ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a gépjárművezetők, de a verseny, illetve a családi nap miatt a budapesti közösségi közlekedés menetrendje is változik az I. kerületben.

Megjelent: 2018. május 10., csütörtök
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
Videgrád 4 Kerékpárverseny (Fotó: Vanik Zoltán)

Május 12-én, szombaton kerül megrendezésre a Visegrádi Csoport országainak közös, országúti kerékpáros sorozatának idei évi záró, magyar versenye. A közel 160 versenyző Budapesten, a Várkert Bazártól kerékpáros demonstráció keretében indul 13:30-kor, és várhatóan 18 körül érkezik meg Pannonhalmára, ahol 3,5 kör megtétele után, a Bencés Főapátság előtt ér célba. A rajthelyszínen emellett egész napos program várja a családokat.

A V4 Kerékpárversennyel, valamint a családi nappal összefüggésben az alábbi forgalmi korlátozásokra és menetrend-változásra kerül sor.

Május 11-én, pénteken 0:00-tól, május 13., vasárnap 4:30-ig lezárják az Öntőház utcát, a Lánchíd utcát és az Ybl Miklós teret, május 12-én, szombaton pedig egész nap nem lesz majd járható az Apród utca, a Fátyol utca, a Fogas utca, a Várkert rakpart és a Döbrentei utca.

A forgalomkorlátozás miatt pénteken és szombaton a 19-es villamos egész nap két szakaszon, a Bécsi út és a Batthyány tér, valamint Kelenföld vasútállomás és Rudas Gyógyfürdő között közlekedik, a 41-es pedig a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között módosított útvonalon, a Krisztina körút-Széll Kálmán tér-Margit körút útvonalon szállít utasokat.

Május 12-én, szombaton a kerékpáros mezőny 13:30 óra és 14:00 között a Várkert Bazár – Várkert rakpart – Döbrentei tér – Attila út – Krisztina körút – Széll Kálmán tér – Szilágyi Erzsébet fasor – Budakeszi út útvonalon halad végig.

Május 12-én, szombaton a Budapest-Pannonhalma útvonalon 14:00 és 18:00 között szakaszosan a Budapest – Budakeszi – Telki – Budajenő – Perbál – Tök – Zsámbék – Bicske – Vértesboglár – Csákvár – Csákberény – Söréd – Bodajk – Balinka – Mecsér – Bakonycserje – Csetény – Dudar – Nagyesztergár – Zirc – Zirc-Kardosrét – Veszprémvarsány – Ravazd – Pannonhalma útvonalon.

A versenyzők rendőri felvezetéssel haladnak az érintett útvonalon. A versenyzők és az őket kísérő gépjárművel elhaladásáig kérjük a közlekedők türelmét.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend