V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

Különleges születésnapi meglepetés egy pannonhalmi kislánynak

A Visegrád 4 Kerékpárverseny szervezői értesültek a kilencéves Hadaró Panna születésnapi kívánságáról, amely a versenyen indult külföldi csapatok és az éppen hazánkba látogató, kétszeres Giro-győztes Gilberto Simoni segítségével teljesült.

Megjelent: 2019. május 20., hétfő
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu
Hadaró Panna és Gilberto Simoni

Panna vágya az volt, hogy a világ más-más országaiból származó kavicsokat kaphasson a születésnapjára. Az egyszerű, mégis szívmelengető kérés eljutott a Visegrád 4 Kerékpárverseny szakmai stábjához, akik úgy gondolták, miután egyébként is Pannonhalma ad otthont a rendezvény befutójának, illetve a másnapi, az ország első, női, nemzetközi országúti kerékpáros versenyének, célszerű lenne a külföldi csapatok bevonásával megpróbálni teljesíteni a kérést.

A kislány kívánságát édesanyja osztotta meg az egyik közösségi oldalon, így jutott el az a verseny szervezőihez, akik megkérték a külföldről érkező csapatokat, segítsenek valóra váltani Panna vágyát. A felajánlásokat a Magyar Kerékpáros Szövetség gyűjtötte össze, az átadás pedig egy meglepetéstalálkozó keretében zajlott le.

Hadaró Panna és Gilberto Simoni

Hadaró Panna és Gilberto Simoni a kavicsokkal

Az MKSZ-Kométa Kritérium Liga – Nyíregyházi Kritériumverseny apropóján ugyanis ismét hazánkba látogatott Gilberto Simoni, kétszeres Giro d’Italia-győztes kerékpáros legenda, aki a Visegrád 4 Kerékpárverseny díszvendége is volt korábban. Az olasz ikon azonnal igent mondott a felkérésre, így ő adta át az ajándékot. A kavicsok mellett a kislány egy rózsaszín kerékpáros trikót is kapott, épp olyat, mint amilyet az olasz körverseny győztese visel.

Hadaró Panna és Gilberto Simoni

A rózsaszín trikóra természetesen aláírás is járt

Hála Istennek Gilberto és a résztvevő csapatok közül sokan nagyon pozitívan fogadták a kezdeményezést és segítettek nekünk a meglepetésben” – mondta a verseny főszervezője, Törzsök Zsolt. Szerinte a V4-versenyek éppen a tagországok közötti partnerséget, egymásra figyelést hivatottak szolgálni, és ez az ajándék ékes példája az összefogásnak.

A Visegrád 4, a Giro d’Italia, a többi nagy verseny és úgy összességében a sport az álmokról szól, illetve az álmok valóra váltásáról. Miért ne segítenénk mi is valóra váltani néhányat?” – tette hozzá Gilberto Simoni.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend