V4 Kerékpárverseny
Közösségi ikonok

Facebook-oldalunkInstagram-fiókunkRSS-csatornánk

Visegrád 4 országúti kerékpárversenyek - Magyarország legrangosabb egynapos versenyei

ProTeam csapatnál folytatja az idei V4 Kerékpárverseny győztese

A cseh Michal Schlegel a következő két idényben a spanyol Caja Rural-Seguros RGA színeit erősíti!

Megjelent: 2021. szeptember 18., szombat
Forrás: www.v4kerekparverseny.hu

Budapest és Pannonhalma között 153,7 kilométer várt a Visegrád 4 Kerékpárverseny – UCI 1.2 résztvevőire július 10-én, szombaton. A cseh Michal Schlegel (Elkov-Kasper) nyerte a versenyt, ami a huszonhat esztendős bringás, a magyar viadalt megelőző időszakban mutatott teljesítményét elnézve koránt sem volt meglepő – a lengyel Tour of Malopolska összetettjében diadalmaskodott, míg az osztrák Oberösterreichrundfahrt és a román 2.1-es Szebeni Kör végelszámolását harmadikként zárta.

„Nagyon örülök ennek a lehetőségnek. Az első kapcsolatfelvétel már valamikor júliusban megvolt, ha jól emlékszem a Szebeni Kört követően. A tárgyalások a menedzseremen keresztül folytak, s végül kaptam egy kétéves szerződést, amivel rettenetesen elégedett vagyok. Sok hegyimenő van a keretben, minőségi versenynaptárral, ez pedig kedvezhet nekem. Izgatottan várom a 2022-es idény rajtját” – nyilatkozta az egyik cseh kerékpáros szakportálnak Schlegel.

Schlegel 2017-ben és 2018-ban már szerepelt másodosztályú, profi sornál, akkor a lengyel CCC Sprandi Polkowice kerékpárosa volt, sőt első ott töltött évében abszolválta a Giro d’Italiát is.

„Michal személyében egy olyan univerzális versenyzőről beszélünk, aki mind a hegyekben, mind a klasszikusokon bevethető. Egyelőre nem lehet még tudni, hogy a szakvezetés milyen szerepkört szán neki, de amennyiben sikeresen megállja a helyét, akkor jogot szerezhet arra, hogy ott legyen a jövő évi Vuelta a Espanán” – tette hozzá a csehek korábbi kiválósága, René Andrle.

Megosztás
Partnerek és támogatók
Partnerek és támogatók
Nemzetközi Visegrádi Alap
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow_hungary
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szechenyi
szrtlogo
mtsz_logo
Skoda Valent Auto
Pannonhalma
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Famulus Business Hotel, Győr
Land-Plan Hotel & Restaurant
Peregrini_logo_COLOR1
printszer
mer_se_official_logo_(without_bg)
szabadidos
ctrend